Infolinks In Text Ads

Linkin Park Single Included in New Transformers Movie


A Linkin Park song has been featured in each one of the Transformers movies – “What I’ve Done” was included on the first one and “New Divide” appeared in Transformers: Revenge of the Fallen. Both songs hit #1 on the Billboard Modern Rock Radio chart.

Linkin Park’s “Iridescent” will be featured in the upcoming summer movie, Transformers: Dark of the Moon. The single features a new version of the track that appears on the band’s most recent album, A Thousand Suns, and will play over the film’s ending credits, according to Blabbermouth.net.

“The first two songs were huge hits and I have no doubt that this new song will be equally as successful," director Michael Bay said. Composer Steve Jablonsky weighed in on why the band and the film series are a good match: “Michael and I respond to Linkin Park because they have a cinematic sensibility to their music that translates to the big screen.”

The band’s own Joe Hahn will direct the video for “Iridescent,” just like he did with “New Divide,” which included Transformers film clips.

“‘Iridescent’ has always been a fan favorite when we play the songs from A Thousand Suns live on stage, so we’re thrilled that Michael decided to feature it in his third Transformers movie,” said Linkin Park’s Mike Shinoda.

Transformers: Dark of the Moon hits theaters on July 1.

By Bryan Wawzenek

Brought to you by Gibson.com

Justin Bieber date Two Women Together




Justin Bieber. 16 years old singer is being loved by teenagers in the world. In the midst of which skyrocketed in popularity, singer song 'Baby' is desperate to play romance with two women singers at once, Selena Gomez and Jasmine Villegas.

As quoted in The Sun, Bieber and Villegas involved secret dating in Atlanta November ago. Previously, the couple were seen kissing around September. Their relationship reportedly even getting warm.

Villegas consider Bieber as her lover. R & B singer did not even hesitate to go to Atlanta to visit Bieber. In a videotape, they were seen kissing and hugging.

While at the same time, Gomez also think he was loved by Bieber. Gomez did not hesitate to tell kemesraannya with Bieber, including intimate breakfast in Philadelphia this weekend.

With good looks, rich, and popularity, Bieber was able to attract millions of female fans in the world. "I love him, he was also best friends. I'll do anything for the boy," said Gomez.

Keong Racun versy bule


Jojo and Sinta lipsync Fever Keong Racun not just hit people of Indonesia. Two beautiful girls from Europe also joined in. The Keong Racun lipsync song. The new version lipsync video circulating on Youtube.
This video posted on YouTube on August 3, 2010. Because they are new, so new views over 73 times, at 13:00 pm, Wednesday, August 4, 2010.

Two girls even this style looks unique. Although time did not fit with the song lipsync, but they are not less interesting style with Jojo and Sinta.

Unfortunately the Youtube site are not written the names of the girl. But the location of video creation, looks like taken from a room of the house.

But of the two girls, the only one who looked industrious jig and do lipsync. Viewed from this posture the two girls in different ages. Blonde-haired girl, aged around 4-6 years, while the brown-clad around 12-14 years old.

Can they compete with Sprott and Jojo who has her video has to break the 1 million view more. Let's wait!

inilah Gosip Marshanda terbaru yaitu Video Liar Marshanda Beredar ?

entah ada apa dengan marshanda Puluhan video menampilkan aksi seseorang yang mirip Marshanda di dalam kamarnya bikin heboh Youtube. Namun kini video-video tersebut telah dihapus sang pemiliknya. Seseorang dengan ID Youtube Marshandaofficials.


Gosip Marshanda - Video Liar Marshanda Beredar

Dalam salah satu videonya yang bertajuk ‘Who Do You Think You Are!!!’ ia pun mencaci teman SD-nya.




Berikut ucapan 'Marshanda' dalam video bertajuk Who Do You Think You Are!!!:


(bernyanyi dan berjoget).


Lagu ini kayaknya paling cocok buat temen temen SD gue, yang musuhin gue waktu gue SD, gue ga punya temen, gue struggle kayak orang gila di sekolah gue sendiri. Yang jahat jahat!


Adinda Mutiara Sabila Purnowosidi, Makan Nih! Dan semua temen temen lo yang ngikutin lo. Gue tau lo ketua, lo apa.. gila lo, lo paling jago dari kelas 1 ampe kelas 6 lo ranking 1 terus. wuuu mantap, selamat ya! Lo add gw di facebook, gue enggak, approve lo man!


Sama Andita, ya Allah, ini cewek tercantik sedunia. Ada namanya Dita, baru masuk kelas tiga gitu deh. Terus. Udah deh pokoknya dia ngerasa paling keren gitu deh dari gue."


(bernyanyi dan joget lagi)


"Sama Muhammad Zafi Widodo yang pernah insult gue ngajak lo di depan kelas. Inget inget lo ngapain. Huu.. groove it.. Sok ganteng lo bi. Jijik tau gak. Jijik! Hooeeek!!


Groove it, I'm groove.., man!!"


walau video itu di hapus oleh Marshandaofficials. tetapi ternyata sudah ada yang merekamnya dan menguploadnya lagi :) kamu bisa cek video youtube marshanda liar


Ada apa dengan artis indonesia ini yahh ??

Video Marshanda Liar - Youtube Marshanda Video Youtube Marshanda Hujat Temen SD youtube Marshanda

Entah apa yang sedang dipikirkan 'Marshanda'. Sebuah video mirip Marshanda beredar, sedang memaki-maki teman sekolah dasarnya. Sambil bernyanyi dan berjoget.

Video berdurasi 3 menit, 47 detik ini didapatkan okezone dari youtube, Rabu (12/8/2009).

Berikut ucapan 'Marshanda' dalam video bertajuk Who Do You Think You Are!!!:

(bernyanyi dan berjoget).

Lagu ini kayaknya paling cocok buat temen temen SD gue, yang musuhin gue waktu gue SD, gue ga punya temen, gue struggle kayak orang gila di sekolah gue sendiri. Yang jahat jahat!

Adinda Mutiara Sabila Purnowosidi, Makan Nih! Dan semua temen temen lo yang ngikutin lo. Gue tau lo ketua, lo apa.. gila lo, lo paling jago dari kelas 1 ampe kelas 6 lo ranking 1 terus. wuuu mantap, selamat ya! Lo add gw di facebook, gue enggak, approve lo man!

Sama Andita, ya Allah, ini cewek tercantik sedunia. Ada namanya Dita, baru masuk kelas tiga gitu deh. Terus. Udah deh pokoknya dia ngerasa paling keren gitu deh dari gue."

(bernyanyi dan joget lagi)

"Sama Muhammad Zafi Widodo yang pernah insult gue ngajak lo di depan kelas. Inget inget lo ngapain. Huu.. groove it.. Sok ganteng lo bi. Jijik tau gak. Jijik! Hooeeek!!

Groove it, I'm groove.., man!!"

okezone.com

video berdurasi 3 menit 47 detik itu diposting oleh pemilik ID marshandaofficials, Senin 10 Agustus kemarin. Dan dicabut, setelah diberitakan sekira pukul 16.30 WIB, Rabu (12/8/2009). Dari 30 video yang ada di akun tersebut, hampir semua video sudah di remove. Hanya tersisa 4 sampai 5 video, yang berupa video thriller film Marshanda, dan satu video klip terbaru dia yang berjudul "Bernafas dengan cintamu". Video yang diposting di dalam youtube, diambil sendiri tanpa bantuan orang kedua. Sehingga, diduga yang memposting adalah Marshanda sendiri. Bahkan, di salah satu video bertajuk 'Marshanda Nangis 2' tertulis curahan hati dari Marshanda. "Gw pengen orang ngeliat gw bukan sebagai ?Marshanda' si artis, hidupnya bahagia, kaya, kaga pernah susah, etc. Krn itu salah,,, gw Sama Skali ga kaya gitu... hidup gw ada rusak2nya juga... so im sharing with all of u by this song, krn itu gw banget. So if u're my fans... gw percaya lo akan ttep loyal dan sayang sm gw dan nerima gw stelah lo nntn video ini... Btw, for my mum&dad. I wont ever leave u, and i would never stop loving u in my whole life."

*********************

walau video di youtube di hapus sepertinya ada user di youtube yang menupload ulang ? mungkin saja video disini juga akan terhapus?



video

Marshanda mengakui video liar tersebut adalah miliknya. Video tersebut dibuat sendiri olehnya pada Selasa (11/8/2009), hanya untuk meluapkan apa yang ia pendam selama ini.

Hal tersebut diakui Marshanda kepada temannya, pemilik akun monalovechocofe melalui twitternya. Kepada sahabat-sahabatnya di twitter, Marshanda juga mengatakan dirinya baik-baik saja.

Dia juga mengungkapkan, untuk apa dia menyanyi seperti orang gila kalau tidak pakai emosi. “Iya dong, ngapain gue nyanyi-nyanyi kayak orgil kalo kagak pake emosi, hehehe,” demikian ungkapnyai.

Sepertinya, apa yang dilakukan Marshanda dan direkam langsung via webcam komputernya tersebut adalah untuk meluapkan emosinya. Termasuk intimidasi yang pernah ia alami saat sekolah dasar dulu.

Menginjak usia ke-20, pada 10 Agustus lalu, Marshanda semakin ingin lepas dari karakter Lala di dalam sinetron Bidadari yang pernah membesarkan namanya dulu.

“Lo semua semua mau apa kalau gue enggak mau jadi kaya Lala di Bidadari? I dont give a damn. I live for me and my true supporter,” ungkapnya.

Masa lalu Caca, panggilan akrab Marshanda, tampaknya selalu menghantui dirinya. Termasuk, suara-suara yang ia katakan selalu ada di kepalanya.

Dia pun mengupdate twitter pada 16 jam yang lalu: Love and acceptance = hurt. Dan pada 17 jam sebelumnya, atau sekira pukul 18.00 WIB kemarin: Gimana caranya menamai suara-suara di kepala gue? Have I gone crazy.. or am I just a true artist?

Holy F*ck

Biography

Holy F4ck started a legacy based on near stupidity. It started with a simple concept, to mimic modern electronic music without using modern fail-safes like laptops and programmed backing tracks. They wanted to make music breathe new life with every new performance, take daring risks on high wire, and threaten always to collapse around the bewildered audience. So they armed themselves with a drum set, a bass guitar, a myriad of toy keyboards, guitar peddles, mixers, and even a 35 mm film synchronizer and hit the stage at last year’s NXNE festival, without even rehearsing. Luckily they remembered to bring extra batteries.

Sure what they came up with sounded more like some sort of mutant kraut rock, noisy Suicide-like monster. But it was the audience’s reaction that was most surprising. Although perhaps bewildered, they nonetheless danced, smashed stuff, freaked out… one girl even cried. Now just over a year later they have played super-festivals like Coachella, CMJ, SXSW, POP Montreal, Montreal Jazz, and have even been invited to All Tomorrow’s Parties in London and Vegoose in Las Vegas. They have hooked up and collaborated frequently with Anti Pop Consortium MC, Beans. They still do it with the same duct taped keyboards, film editing gear, still without rehearsing. The line up continues to mutate but maintains its core: Brian Borcherdt, Graham Walsh, Kevin Lynn, and drummers Glenn Milchem and Loel Campbell.

Spin magazine recently described Holy Fuck as‘blip-hoppers’. Other amusing descriptions are “a shabbily dressed Kraftwerk” and even “Toronto’s evil super group.” While it is difficult to describe the sounds made by mashed up Casio beats, layered with pounding drums and scratched up film tape, the one comment that is on everyone’s lips is … well, “Holy Fuck!”

“I had the good fortune of seeing these crazy crazy guys perform live a few weeks back at the Mercury Lounge in NYC… it was off the fucking hook. Seriously, totally bananas. Their songs made me want to run around in circles and fall down, or jump up and down and rock-kick my feet out in all directions. It was insanity in a nutshell." - Music For Robots

“Anything can happen with this school science project gone right.”- Tim Perlich, Now

“Holy Fuck are set to emerge amidst praise as enthusiastic and exclamatory as their name.” Exclaim